Penyalahgunaan

Dokumen ini penting dan memberi kesan kepada hak undang-undang anda, jadi sila baca dan fahami Dasar Privasi kami dan terma-terma lain yang dirujuk dalam dokumen ini dengan berhati-hati.

Perlukan bantuan?

Dapatkan khidmat nasihat hartanah secara PERCUMA dari Pakar Perunding Hartanah kami.

Peraturan dan Penyalahgunaan

Anda berjanji untuk mematuhi peraturan ini:

1. Anda tidak akan menghantar Spam! “Spam“, maksud dan definisi lebih jelas di laman web Spamhaus .

2. Anda tidak akan melanggar Dasar Privasi dan / atau Dasar Kuki kami, yang merupakan sebahagian daripada Perjanjian ini.

Koperasi Hartanah Anggun Berhad tidak membenarkan sebarang akaun mempromosikan atau menghasut yang boleh menyebabkan kemudaratan terhadap orang lain atau mempromosikan kandungan diskriminasi, kebencian, atau mengganggu. Untuk tujuan ini, kami mungkin menggantung atau menamatkan akaun Anda jika Anda menghantar kempen e-mel, menyerahkan iklan atau mengedar sebarang kandungan yang kami tentukan, mengikut budi bicara kami sendiri, mengandungi salah satu daripada yang berikut:

Ini bermakna mana-mana pernyataan, gambar, iklan, atau kandungan lain yang dalam pemerhatian kami boleh dianggap munasabah untuk mengancam, menganjurkan, atau menghasut bahaya fizikal atau keganasan terhadap orang lain.

Ini bermakna mana-mana pernyataan, imej, gambar, iklan, atau kandungan lain yang dalam pemerhatian kami boleh dianggap secara munasabah untuk membahayakan, mengancam, menggalakkan gangguan, mempromosikan ugutan, menggalakkan penyalahgunaan, atau mempromosikan diskriminasi terhadap orang lain yang semata-mata berasaskan mengenai kaum, etnik, asal kebangsaan, orientasi seksual, jantina, identiti jantina, gabungan agama, umur, kecacatan, penyakit, atau status imigresen.

Kami juga boleh menggantung atau menamatkan akaun Anda jika kami menentukan, mengikut budi bicara kami sendiri, bahawa Anda sama ada:

  • Organisasi yang telah menyatakan atau mengakui secara terbuka bahawa matlamat, objektif, jawatan, atau asas pengasasnya termasuk pernyataan atau prinsip yang dapat dilihat secara munasabah untuk menganjurkan, menggalakkan, atau menaja kandungan berbaur kebencian/hasutan atau ancaman bahaya fizikal.
  • Seseorang yang secara terbuka membuat komen atau pernyataan, atau secara umum menyatakan kedudukannya, termasuk oleh keahlian dalam organisasi seperti yang dibahas di atas, yang boleh dianggap secara wajar sebagai kandungan berbaur kebencian/hasutan atau ancaman bahaya fizikal.
  • Seseorang atau organisasi yang telah bertindak sedemikian rupa yang boleh didapati secara munasabah untuk menyokong, memberi perhatian, menggalakkan, atau mewakili kandungan berbaur kebencian/hasutan atau ancaman bahaya fizikal.

Jika anda melanggar mana-mana peraturan ini, maka kami boleh menggantung atau menamatkan akaun anda.

Melaporkan Penyalahgunaan

Jika Anda melihat sesuatu di laman web ini yang Anda percaya melanggar Dasar Penyalahgunaan ini atau Terma dan Syarat Penggunaan kami, Anda digalakkan melaporkannya kepada kami. Perlu diingat bahawa tindakan melaporkan kandungan tersebut tidak menjamin bahawa ia akan dikeluarkan dari laman web ini.

Ada kemungkinan sesuatu yang tidak menyenangkan atau mengganggu Anda tanpa memenuhi kriteria untuk dikeluarkan atau disekat. Atas sebab ini, kami juga menawarkan kawalan peribadi ke atas komen, dan siapa yang boleh menghubungi Anda.

Laporan Penyalahgunaan WAJIB mengandungi maklumat berikut:

– Nama penuh anda
– E-mel anda
– Nama pengguna anda
– Bagaimana anda terlibat
– Apa yang ingin anda laporkan
– Nyatakan sekiranya ancaman bahaya fizikal terlibat
– Nama pengguna yang menyebabkan masalah ini
– Contoh spesifik sebagai bukti isu ini
– Sekurang-kurangnya satu pautan langsung kepada kandungan yang dilaporkan
– Tandatangan fizikal/elektronik anda

 

Laporan Penyalahgunaan yang lengkap boleh dihantar kepada:

U/P: Salleh Mohd Ali (Pengurus Jabatan Teknologi Maklumat),
Koperasi Hartanah Anggun Berhad,

No. 12, Jalan Niaga Bestari 8,
Puncak Bestari,
42300 Bandar Puncak Alam,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Atau melalui e-mel ke: [email protected]

Hubungi kami hari ini untuk sebarang maklum balas berkenaan produk dan perkhidmatan kami