Asas Perniagaan Koperasi

Perlukan bantuan?

Dapatkan khidmat nasihat hartanah secara PERCUMA dari Pakar Perunding Hartanah kami.

Asas PerniagaanKoperasi Hartanah Anggun Berhad

E-Property

Koperasi Hartanah Anggun Berhad adalah entiti koperasi yang membangunkan ekonomi anggotanya dengan penglibatan didalam industri hartanah di Malaysia.

KOHAB memfokuskan penjualan hartanah mampu milik kepada kelompok yang tidak berkemampuan atau tidak mempunyai simpanan sebagai kos awalan pembelian rumah khususnya kepada kakitangan kerajaan diseluruh Malaysia dengan memperkenal dan menawarkan Skim Zero Deposit Plus (SZDP+).

Melalui SZDP+, potensi mereka untuk memiliki hartanah adalah lebih mudah kerana kos awalan untuk pembelian rumah adalah di tanggung sepenuhnya oleh pemaju, tertakluk kepada kelayakan serta terma dan syarat yang telah ditetapkan.

Untuk memastikan asas perniagaan tersebut tercapai, koperasi menawarkan Program Pembangunan Usahawan Hartanah Bumiputera sebagai platform pembelajaran dimana anggota koperasi akan didedahkan dengan cabang – cabang perniagaan dan ilmu yang ada didalam industri hartanah di Malaysia yang diketuai sendiri Dato’ Rosdi bin Arifin selaku pengasas KOHAB.

Manakala ilmu yang dipelajari akan digunapakai dan dikongsi dengan pembeli – pembeli akan kepentingan memiliki hartanah bukan sekadar tempat tinggal tetapi sebagai salah satu instrumen pelaburan yang menguntungkan dan seterusnya meningkatkan ekuiti pemilikan hartanah bumiputera khususnya kepada penjawat awam.

Perancangan Masa Hadapan

  • Menawarkan kemudahan pinjaman peribadi
  • Memasarkan pakej haji dan umrah
  • Memasarkan pembelian rumah mampu milik melalui skim KWSP
  • Pelaburan alternatif dengan potensi pulangan dividen yang tinggi
  • Meluaskan perniagaan peribadi (suntikan dana dan pemantauan Koperasi Hartanah Anggun Berhad)
  • Memasarkan produk berasaskan automotif
  • Memasarkan produk berasaskan kesihatan dan kecantikan
  • Syarikat produksi (production house)

Hubungi kami hari ini untuk sebarang maklum balas berkenaan produk dan perkhidmatan kami