Mesyuarat kerjasama strategik antara KOKITAB bersama KOHAB

Tarikh : 04 Februari 2020
Tempat : Wisma KOKITAB, Kuala Terengganu, Terengganu.

Mesyuarat kerjasama strategik antara Koperasi Kakitangan Kerajaan Terengganu Berhad (KOKITAB) bersama Koperasi Hartanah Anggun Berhad (KOHAB) bagi melaksanakan cadangan KOHAB untuk membangunkan rumah mampu milik di atas tanah milik KOKITAB seluas 79 ekar di Lubuk Terak, Bukit Kor Marang, Terengganu.

Cadangan pembangunan adalah sebanyak 395 unit rumah dan 69 unit lot komersial dibangunkan di tanah tersebut secara perkongsian pintar dgn KOHAB sebagai pemaju dan ejen pemasaran projek tersebut untuk mewujudkan inspirasi sebuah Coop City pertama di Terengganu.

Mudah-mudahan segala bentuk cadangan dan penilaian oleh kedua pihak diantara KOKITAB dan KOHAB mampu merealisasikan BANDAR BARU KOPERASI ini.

Sama-samalah kita mendoakan agar semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan dan bersama ke arah pembangunan sosio dan ekonomi bumiputera dengan lebih baik dimasa hadapan.

Ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada Gerakan Koperasi Wilayah Persekutuan kerana terus menyokong setiap usaha dan perjuangan KOHAB kearah pembangunan koperasi dan ahlinya.

Hubungi kami hari ini untuk sebarang maklum balas berkenaan produk dan perkhidmatan kami